Retourinformatie

Retourneren? Geen probleem!

Je hebt een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.


Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kun je gebruik maken van het modelformulier.

De ondernemer (Nathalie Today) vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.
Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Alle aankopen kunnen geretourneerd of geruild worden. Je kunt de artikelen binnen 14 dagen na levering ongebruikt en onbeschadigd en indien mogelijk met originele verpakking, voorzien van oorspronkelijke prijsstickers retour sturen.

Let wel op, ondergoed, zwemkleding, zwembroeken en bikini's kunnen om hygiënische redenen niet worden geretourneerd of geruild.

Stuur ons een mail naar info@nathalie-today.be met de volgende informatie:

  • Je naam, mailadres, telefoonnummer
  • Het artikel (+ kleur en maat) dat retour komt
  • Je bestelnummer

RETOURADRES : 

Bosstraat 85
3680 Maaseik (B)