Nathalie Today/Over ons

 

Nathalie Today, exclusieve kinderkleding voor kids en tweens van 2 tot 18 jaar,is alweer 40 jaar een begrip in beide Limburgen en ver daar buiten.

 De Nederlandse Arlette Nijsten nam zo’n tien jaar geleden de zaak over. ‘Het blijft zo leuk om mensen blij te maken’. Als moeder van een tienerdochter weet ze veel inspiratie uit te halen bij het samenstellen van de collecties.
‘Ik durf van de vastgestelde combinaties van merken af te stappen door verschillende merken te mixen waardoor we de echte Nathalie Today-stijl krijgen.
Mijn team zorgt er perfect voor dat elk kind, groot of klein, hier buiten wandelt in een outfit die afgestemd is op het kind zelf’.

Nathalie Today heeft lef en is elk seizoen enorm verrassend, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Tevens een uitgebruide collectie communiekleding voor jongens en meisjes, deze gaat van start medio december.

Onze winkel bevindt zich op de Bosstraat 85 te Maaseik in het mooie Belgische Limburg, ons team ontvangt u graag met veel plezier !