Miss Nella uit Engeland maakt prachtige make-up voor kinderen. De meeste prinsesjes vinden het heerlijk  om zich heerlijk te verkleden en stiekem op te tutten met mama's make-up? Kinderhuidjes zijn erg gevoelig dus je wilt dat ze geen troep op hun gezicht smeren, en die chemische luchtjes van die nagellakjes soms.. Bah! Dat is verleden tijd met Miss Nella, Alle lakjes zijn 'Peel off'. Dus als je het van de nagels van je kind wilt verwijderen dan kun je het echt gewoon in één stuk afpellen, en heb je geen nagellak removers nodig. Een lekker verwendagje gepland of op zoek naar een origineel cadeau, bekijk ons assortiment.

Miss Nella

Miss Nella
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina
 1. Miss Nella

  Gentle Soap Collection

  ms-nella-zeepolive-nuts-lav--

  € 9,95
 2. Miss Nella

  Miss Nella luxury Nail Set

  COLORMIXCADEAU-15--

  € 14,95
 3. Miss Nella

  Miss Nella luxury beauty set

  COLORMIXCADEAU-25--

  € 24,95
 4. Miss Nella

  Miss Nella Lip Pencel

  CHERRYLICIOUS5-152006501118--

  € 6,50
 5. Miss Nella

  Miss Nella Brushes

  BEIGE5-152198820088--

  € 5,95
 6. Miss Nella

  Miss Nella Nail Kit

  PINK5-060581102697--

  € 9,95
Van laag naar hoog sorteren

6 producten

per pagina

Miss Nella

Miss Nella uit Engeland is een merk van kindermake-up. Zoals veel moeders weten vinden alle prinsesjes het wel heerlijk om zich op te maken met mama’s make-up. Kinderhuidjes zijn erg gevoelig dus je wilt niet dat ze troep op hun gezicht smeren. Dat is verleden tijd met Miss Nella. Ook is dit merk hypoallergeen en alcohol vrij. Waar wacht je op?

 

Miss Nella make-up online bestellen

Nathalie Today verkoopt kinderaccessoires, dus kan Miss Nella uiteraard niet ontbreken. We hebben van dit merk een collectie van make up boxen, lippenstift, brushes en zelfs een knutselboek. Het merk kun je misschien kennen door het logo met de oh-zo-schattige lieveheersbeestje Nella. Wil jij dus dat je mooi kindje niet meer met je make-up speelt, neem dan een kijkje op dit merk.

Bij Nathalie Today zorgen we er voor dat je je bestelling zo snel mogelijk ontvangt. Indien je voor 16.00 uur besteld, dan verzenden wij jouw pakket dezelfde dag nog!

Exclusieve kinderkleding in Maaseik

We verkopen niet alleen online. Je vindt onze gezellig winkeltje in hartje Maaseik. Onze winkel is iedere dag geopend (ook op zondag). Je vindt bij ons exclusieve kinderkleding voor jongens en meisjes.