Het bekende jeansbroeken merk Levi’s staat bekend voor zijn perfecte pasvorm en zeer goede kwaliteit van stof, de verschillende modelenen jeansbroeken zoals de 710 superskinny, 720 high rise super skinny, ribcage, tapered jeans, paperbag jeans en veel meer elk model op zichzelf zit perfect. De kindercollectie jeansbroeken van Levi’s hebben wij aangekocht van 92/2jaar tot 170/16jaar, benieuwd naar ons aanbod? Neem dan zeker een kijkje.

 

 

Filteren

Levis

Levis
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina
  1. Levis

    510 Skinny Knit Jeans

    8EA644-D1UDarkMoon

    As low as € 49,95
Van laag naar hoog sorteren

1 product

per pagina

Levi’s

Het bekende jeansbroekenmerk Levi’s staat bekend voor zijn perfecte pasvorm en zeer goede kwaliteit van stof. De verschillende modellen spijkerbroeken zoals de 510 skinny, 710 super skinny, 512 slim taper, ribcage en flair zitten perfect op zichzelf. Wil jij dus een kijkje nemen tussen de verschillende jeansbroeken van Levi’s junior? Breng dan een bezoekje aan onze winkel of bekijk onze collectie online.

Levi’s kleding online bestellen

Nathalie Today is gespecialiseerd in tienerkleding, dus mogen de broeken van Levi’s zeker niet ontbreken. De kinderspijkerbroek/tienercollectie van Levi’s hebben wij aangekocht van 92/2jr tot 170/16jr. Benieuwd naar ons aanbod. Neem dan zeker een kijkje.

We verzenden het dezelfde dag nog als je het besteld voor 16.00 uur. De verzending wordt gratis als de aankoop boven 75 euro is.

Exclusieve kinderkleding in Maaseik

We verkopen niet alleen online. Je vindt onze prachtige winkel in hartje Maaseik. Onze winkel is iedere dag geopend (ook op zondag). Je vindt bij ons exclusieve kinderkleding voor jongens en meisjes